AKCÍÓK!
MACSKAPANZIÓ
MAGUNKRÓL
BEFOGADÁSI FELTÉTELEK,ÁRAK
CICASZOBÁINK
SZOBASZERVIZ
SAJÁT CICÁIM
ELÉRHETŐSÉG
BLOG, és további képek
TÉRKÉP
LINK AJÁNLÓ

 

 Magunkról:

 MACSKAPANZIÓ Pécel zöldövezetében ősfák között, az M Nullás Péceli lehajtójától pár percre, közel a reptérhez, könnyen megtalálhatók vagyunk.

 

Kedves cicák: Kellemes környezetben, cicaszerető, gondoskodó kezekben,  nálunk is pihenhettek amíg a gazdik nyaralnak, vagy elutaznak valahova és gondos ellátást szeretnének házikedvencüknek, azaz nektek. Nálam saját kis szobátok lesz és a legfinomabb falatokat kapjátok, lehet fotelban szunyókálni, kaparófára mászni és az ablakon kinézve madarakat lesni, nem lesz unalmas az itt lét. Aki igényli azt naponta többször babusgatom, aki ennél félénkebb azt nem zaklatom, csak amennyire igényli.

 

Kedves gazdik: Több mint 10 éves tapasztalattal, profi csapattal,családias  macskapanziónkat ajánlom mindenki figyelmébe, akinek az számít, hogy a cicája jól érezze magát amíg a gazdi távol van. Állandó felügyelet, minőségi ellátás, és saját 2-3 négyzetméteres  kis szobák, amiben fotel, macskakaparó fa és szőnyeg, pokróc, van, hogy a cica otthon érezze magát. Lakáson belül fűtött helyen,  várom a cicákat. Szakértelem törődés, és sok sok szeretet amit a cica meg is hálál egy kis dorombolással:-)))

Miért éppen macska? Mert imádom a macskákat, mindegy, hogy kicsi vagy nagy , foltos vagy egyszínű, mindegy csak macska legyen. Amióta az eszemet tudom van macskám, három éves korom óta macskával alszom, persze ennek a szüleim nem mindig örültek, és megpróbálták kizárni a lakásból a cicámat, de reggelre mindig az ágyamba csempésztem a kis kedvencemet. Mai napig csak dorombolásra tudok elaludni, jelenleg is két cica alszik az ágyamban, Bertalan és Mirca.

Mirca a befogadott cicám akit pár éve elütött az aútó és így fogadtuk be hosszú kezelés és lábadozás után már nagyon jól van.

A cicák különleges lények, pontosan érzik, hogy ki hogyan viszonyul hozzájuk és ezt jelzik is, nálam minden cica elégedett és dorombolással hálálja meg a szeretetet és a törődést, a cicákat nem lehet átverni.

 

 

06302694692
macskapanzio.pecel@gmail.com